Hozzávalók:
Piskóta:
• 4 drb tojás
• 4 evőkanál cukor
• 1/2 dl olaj
• 3 kanál liszt
• 2 kanál kakaó
• 1/2 tasak sütőpor
• 1 narancs reszelt héja
Krém:
• 5 dl tej
• 2 csomag vaniliás pudingpor
• 5 kanál cukor
• 1 narancs leve
Tetejére:
• 100 g csoki
• 3 kanál olaj
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral, csipet sóval, habosra keverjük robotgéppel, és cseppenként hozzá adjuk az olajat is. Majd bele szitáljuk a lisztet, kakaóport a sütőport, és lassú mozdulatokkal összekeverjük.
20×30 sütőpappiros tepsibe elsimitjuk. Előmelegitjük a sütőt 180 fokra (alul felül sütés) 25-30 perc alatt készre sütjük. Miután kihül, hosszába kétfele vágjuk, elsimitjuk rajta a krémet másik felével befedjük.
Tetejét olvasztott csokival meg kenjük. Néhány órát hagyjuk állni utánna szeletelhető tettszés szerint.
Krém készitése:
Pudingot megfőzzük,hozzá adjuk az 1 narancs levét, kihütjük, majd rá kenjük a süteményre. Jó étvágyat hozzá!