Gyümőlcsös csokis piskóta

Hozzávalók:

• 8 drb  tojàs

• 8 ek átszitált finomliszt

• 8 ek porcukor

• 1 cs sütőpor

• meggy vagy más gyümölcs

• Csokoládé darabok

Elkészítése:

   A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a porcukorral fehéredésig keverjük, majd apránként adagoljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet, majd utoljára a felvert habot forgatjuk  bele óvatosan.

   Jól összekeverjük, hogy teljesen egynemű masszát kapjunk.

   Kivajazzuk és lisztezzük a tepsit(25×25 tepsi mèrete) és a masszát beleöntjük, majd elsimítjuk. Megszórjuk a meggydarabokkal, vagy màs gyümőlcsel, csokoládédarabokkal és alacsony lángon, 160 fokra előmelegített sütőben megsütjük  kb 30 perc alatt. Tűpróbát végezzünk!

   Porcukorral meghintve tálaljuk. 



Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap