Piskótához:
5 db tojás
5 ek cukor
5ek liszt
1 csipet só
1/2 csomag sütőpor
A krémhez:
40 g tejszínes pudingpor
3 dl tej
3 ek cukor
1 tk. vanília aroma
3 dl cukrozott habtejszín
Kb. 5 dkg csokoládé
Elkèszitès
Előkészítjük a krém hozzávalóit. A tejben elkeverjük a pudingport, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliát, megfőzzük, majd teljesen kihűtjük.Amíg a puding hűl, addig a piskótát elkészítjük. Előkészítjük a hozzávalókat. A tojásokat a cukorral, sóval fehéredésig kb. 6 percig jó habosra verjük,..majd óvatosan hozzákeverjük az átszitált lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített, 180 C fokos sütőben, kb. 15 - 18 perc alatt megsütjük.(tepsi mèrete 30×38)Ha a piskóta megsült porcukorral meghintett, tiszta konyharuhára borítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és a ruhával együtt feltekerjük, majd teljesen kihűtjük.A krémhez a tejszínt habá verjük, majd apránként adagolva fellazítjuk vele a kihűlt pudingot.A csokoládét kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd a tejszínes krémhez keverjük.A kihűlt piskótát kitekerjük, és megkenjük a krém 2/3-val, majd feltekerjük, a maradék krémmel bekenjük a tészta külsejét is.Ha szeretnénk, díszíthetjük kedvünk szerint. Kb. 2 órára hűtőbe tesszük, utána szeletelhető.