Hozzávaló:
Szeletelt kenyèr
3 tojàs
Só,bors izlès szerint
Szeletelt sonka,vagy szalàmi
Lap sajt
Olaj a sütèshez
Elkészitès:
(Ez az adag a tànyèron 3 tojàsból kèszült)
Kèt szelet kenyeret külön, külön,bele forgatunk tojàsba , ès egymás mellè rakjuk a serpenyőbe, ès forró olajba sütjük. Mikor kèsz az egyik oldala,meg forditjuk hogy màsik oldala is süljön. Egyik szelet kenyèrre rakunk sonkàt vagy szalàmit ,rà egy szelet sajtot rà boritjuk a màsik szelet kenyeret. Hagyjuk 1-2 percet,ès kèsz is van. Majd ujra kèt szeletet rakunk bele,ès igy tovàbb amig kèsz lessz az az adag amit szeretnénk sütni. Finom szaftos,mèg kèsőbb is,akàr màsnap ha marad belőlle.🙂 Lehet paradicsommal fogyasztani vagy paprikàval,vagy kechuppal. Bàrmit eszünk mellè mindennel finom. Vagy csak ugy, ahogy meg van sütve, ahogy làtható a tànyèron,isteni finom! Jó ètvàgyat hozzà!🙂