3 drb tojàs
70 g cukor
60 g liszt
15 g holland kakaópor
8 g sütőpor
1 csipet só
A krémhez
120 g vaj
250 g túró
1 db citrom reszelt héja
100 g porcukor
A legfelső réteghez
500 ml fanta
40 g étkezési keményítő
50 g porcukor( én még,két csepp piros ètelfestèket raktam,igy lett szép piros)
A tésztához a tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd mehet bele a többi hozzávaló. A masszát enyhén kivajazott és lisztezett tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-18 perc alatt készre sütjük. Tepsi mèrete 20x20,ez egy kis adag süti.
A krémhez a vajat kihabosítjuk, majd belekeverjük a túrót, a citromhéjat és a porcukrot. A kihűlt tészta tetejére simítjuk. A legfelső réteghez a 3 hozzávalót egy edénybe rakjuk, habverővel simára keverjük, és közepes lángon, folyamatos keverés mellett, puding állagúra sűrítjük, majd az elsimított túrótöltelékre öntjük, és be rakjuk a hűtőbe dermedésig (kb. 2 óra). Mikor megdermedt a süti teteje is, vizes késsel szeletekre vágjuk és lehet fogyasztani ! 🙂 jó ètvàgyat hozzà!