Hozzàvalók:
- 350 g liszt
- 200 ml viz
- 2 kanàl olaj
- 1 kk só
- 7 g élesztő
- Sonka,szalami, sajt
- Vagy bàrmi amit szeretünk
Elkèszités:
Vizet meg langyositom,bele rakom az élesztőt,összekavarom,és hagyom 10 percet,majd hozzàadom a liszthez amibe màr bele raktam a sót is, egy tàlba elökészitettem. Össze gyurom es hozzà adom az olajat ,majd le takarom,és 40 percet kelesztem. Mikor szépen meg kelt,ki boritom nyujtó deszkàra, kinyujtom es bele rakom a tepsibe. Meg kentem vèkonyan kechup-al majd raktam rà szalàmit ,sonkàt,kukoricàt,reszelt sajtot,ès felère paradicsomot is. De lehet még gombàt rakni rà,hagymàt vagy bàrmit amit szeretünk.Előmelegitett sütőben 20-25 perc alatt kész ! Lehet ketchup-al fogyasztani. Nagyon finom lett!