Zöldborsófőzelèk tojàssal

Hozzàvalók:
  • 500 gr borsó
  • 1 kis fej hagyma
  • Olaj
  • Só,bors,piros paprika
  • Petrezselyem
  • Liszt
  • 1dl tej
Elkèszités:
Én fagyasztott borsóbol készitettem,5 percig föztem, egy kis sós vizbe,majd le szürtem, de lehet konzerv,vagy friss kerti borsó. 2 kanàl olajon,meg piritottam egy kis apróra vàgott hagymàt,adtam hozzà egy kevès piros paprikàt,hogy legyen szine,majd rà raktam az előfözött borsót ,meg szórtam egy kevés petrezselyemmel,és fel öntöttem annyi vizzel hogy el lepje. Fedő alatt pàroltam mèg néhàny percet, majd egy kanàl lisztet össze kavartam a tejjel ès rà öntöttem. Nèhany percet mèg hagytam hogy főjön, sütöttem rà tojàst,mert igy szeretem. Van ki cukorral kèsziti,mindenki masképp szereti,de én nem,mert igy is èdes a borsó. Lehet kolbàsszal is fogyasztani!Jó ètvàgyat hozzà



Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap