Hozzàvalók:
500 g daràlt keksz
150 g margarin
150 g porcukor
5 evökanàl kakaó
5 evőkanàl sàrgabarack lekvàr
kb 2 dl tej
Egy kis kanàl rum aroma
Krém:
3 kanàl liszt
2dl tej
1 csomag vanilia cukor
20 dkg margarin
15 dkg porcukor
5 dkg kókuszreszelèk
Szórashoz még kell kevès kókuszreszelèk
Elkészités:
A daràlt kekszet,a puha margarint,a porcukrot,a kakaót,a lekvàrt,a rum aromàt jól összedolgozzuk tejjel hogy jó formàzható masszàt kapjunk,majd fél óràt pihentetjük a hütőben. A lisztet a tejjel és a vaniliàs cukorral simàra keverjük majd megfözzük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük,hozzà adjuk a kokuszreszeléket,ès összevegyitjük a kihült krémmel.
A kekszes masszàt kinyujtjuk,megkenjük krémmel, megszorjuk kokuszreszelèkkel ès fólia segitségével felcsavarjuk. Hütöbe 1-2 óràt àllni hagyjuk majd szeletelhetjük. Nagyon finom jó ètvàgyat hozzà!🙂