Hozzàvalók:
1/2 kg daràlt hús
Só,bors,paprika
1 tojàs
2 szelet àztatott kenyér,vagy egy nagy zsemle
4-5 gerezd fokhagyma
1 drb reszelt krumpli
Prézli(zsemlemorzsa)ha szükséges
Panir
Liszt,tojàs,zsemlemorzsa
Elkèszités:
Elkèszitjük a fasirt hüst,mindent összegyurunk,majd kis gombocokat készitünk,őssze nyomjuk tenyèrrel hogy laposak legyenek. Ezt azért kell mert igy àtsül a panirba. Kèszithetünk kisebb nagyobb fasirtakat,amilyet szeretnènk,a lényeg hogy kissé laposak legyenek. Panirba forgatjuk,liszt,tojàs zsemlemorzsa,utànna vissza tojàsba ès kisütjük olajba.Nagyon finom laktató,szalma krumplival ,rizibizivel,vagy bàrmilyen màs körettel fogyasztható! Jó étvàgyat hozzà!🙂
Tags:
panirozott fasirt