Hozzávalók:
• 1 csirkemell
• 3 drb tojàs
• Zsemlemorzsa(prèzli)
• Liszt
• Só,bors
• Olaj a sütèshez
Elkèszitès:
A csirkemellet vèkony szeletekre vàgjuk tettszès szerint.sózzuk,borsozzuk,panirozzuk,sütjük.
Azèrt dupla tojàsos mert 2x forgatjuk tojàsba. Sokkal finomabb igy sütve,màsnapra nincs ki szàradva a csirkemell.
Panir:
liszt,tojàs,zsemlemorzsa,majd vissza tojàsba ès utànna sütni olajba.
Az olaj ne legyen túl forró,kicsi làngon sütjük,egyszer egyik oldalàt,àt forditjuk ès a màsik oldalàt is sütjük.
A tojàsba kis tejet rakunk ,azzal picitt higitjuk.
Lehet fogyasztani bàrmilyen körettel,frissen ès màsnap is,vagy hidegen,este, reggel. Próbàljàtok ki. Jó èyvàgyat hozzà!🙂