Hozzávalók
- 100 gr bacon
- 300 g darált hús
- 1 kisebb szelet kenyér
- 2 dl tej
- 1 tojás
- 1 hagyma
- 2- 3 gerezd fokhagyma
- Só,bors,piros paprika
- Vegeta
- Zöld petrezselyem
Elkészítés:
A kenyeret be áztatjuk tejbe, néhany percet hagyjuk majd ki nyomkodjuk,és a darát húshoz adjuk.
A többi hozzávalót is bele rakjuk a darált húsba,hagymát apróra vágjuk meg a fokhagymát. Jól össze keverünk mindent majd a bacont vágódeszkára helyezzük, kis kanál husit rakunk rá és fel csavarjuk.
Tepsibe rakjuk és be a sütőbe! 200 fokon kb 25- 30 percet kell sütni.Isteni finom melegen vagy hidegen is. Lehet krumplival,rizibizivel is fogyasztani,vagy csak kenyérrel. Jó étvagyat hozzâ!