Hozzávalók:
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük majd belerakjuk a felaprított sárgarépát, petrezselymet, krumplit, zellert, majd felöntjük vízzel és hozzáadjuk a sót, borsot, pirospaprikát, vegetát ízlés szerint. A tojásból és lisztből galuskatésztát készítünk, majd amikor megfőtt a zöldség, akkor belerakjuk a paradicsompasztát, és kanállal apró galuskákat szaggatunk bele. A végén hozzáadjuk a kiskanál cukrot. Zöld petrezselymet is hozzáadhatunk ha szeretnénk.
- 1 fej hagyma
- 2 evőkanál olaj
- 2 db sárgarépa
- 1 szelet zeller
- 1 szál petrezselyem
- 2 db kisebb krumpli
- 1 tojás
- 4 evőkanál liszt
- Paradicsompaszta ízlés szerint
- 1 kiskanál cukor
- só, bors, pirospaprika, vegeta
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük majd belerakjuk a felaprított sárgarépát, petrezselymet, krumplit, zellert, majd felöntjük vízzel és hozzáadjuk a sót, borsot, pirospaprikát, vegetát ízlés szerint. A tojásból és lisztből galuskatésztát készítünk, majd amikor megfőtt a zöldség, akkor belerakjuk a paradicsompasztát, és kanállal apró galuskákat szaggatunk bele. A végén hozzáadjuk a kiskanál cukrot. Zöld petrezselymet is hozzáadhatunk ha szeretnénk.