Paradicsom leves

Hozzávalók:


  • 1 fej hagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 db sárgarépa
  • 1 szelet zeller
  • 1 szál petrezselyem
  • 2 db kisebb krumpli
  • 1 tojás
  • 4 evőkanál liszt
  • Paradicsompaszta ízlés szerint
  • 1 kiskanál cukor
  • só, bors, pirospaprika, vegeta


Elkészítés:

  A hagymát megdinszteljük majd belerakjuk a felaprított sárgarépát, petrezselymet, krumplit, zellert, majd felöntjük vízzel és hozzáadjuk a sót, borsot, pirospaprikát, vegetát ízlés szerint. A tojásból és lisztből galuskatésztát készítünk, majd amikor megfőtt a zöldség, akkor belerakjuk a paradicsompasztát, és kanállal apró galuskákat szaggatunk bele. A végén hozzáadjuk a kiskanál cukrot. Zöld petrezselymet is hozzáadhatunk ha szeretnénk.


Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap