Hozzávalók:
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, majd belerakjuk a pirospaprikát, és a fölkarikázott kolbászt, ezt egy kicsit még dinszteljük, utána belerakjuk a fölkockázott krumplit. Ízlés szerint teszünk bele sót, borsot, pirospaprikát és vegetát, ezután felöntjük vízzel annyira, hogy ellepje. Amikor kész van megszórhatjuk zöldpetrezselyemmel vagy adhatunk hozzá egy kevés csípős paprikát is. Fogyaszthatunk mellé savanyúságot, uborkát, káposztát vagy ízlés szerint bármit.
.
- 1 fej hagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 kg krumpli
- 2 db vékony szál kolbász
- só, bors, pirospaprika, vegeta, zöldpetrezselyem
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, majd belerakjuk a pirospaprikát, és a fölkarikázott kolbászt, ezt egy kicsit még dinszteljük, utána belerakjuk a fölkockázott krumplit. Ízlés szerint teszünk bele sót, borsot, pirospaprikát és vegetát, ezután felöntjük vízzel annyira, hogy ellepje. Amikor kész van megszórhatjuk zöldpetrezselyemmel vagy adhatunk hozzá egy kevés csípős paprikát is. Fogyaszthatunk mellé savanyúságot, uborkát, káposztát vagy ízlés szerint bármit.
.