Pityóka tokány

Hozzávalók: 


  • 1 fej hagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 kg krumpli
  • 2 db vékony szál kolbász
  • só, bors, pirospaprika, vegeta, zöldpetrezselyem


Elkészítés:

   A hagymát megdinszteljük, majd belerakjuk a pirospaprikát, és a fölkarikázott kolbászt, ezt egy kicsit még dinszteljük, utána belerakjuk a fölkockázott krumplit. Ízlés szerint teszünk bele sót, borsot, pirospaprikát és vegetát, ezután felöntjük vízzel annyira, hogy ellepje.  Amikor kész van megszórhatjuk zöldpetrezselyemmel vagy adhatunk hozzá egy kevés csípős paprikát is.       Fogyaszthatunk mellé savanyúságot, uborkát, káposztát vagy ízlés szerint bármit.

.

Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap