3 fő részére
Hozzávalók:
Elkészítés:
Vegetás vízben megfőzzük a borsót, leszűrjük, majd felkockázzuk a hagymát, és olajon megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a pirospaprikát és a megfőtt borsót, majd feltöltjük vízzel annyira, hogy a borsót ellepje. Sót, borsot, vegetát adunk hozzá ízlés szerint, megszórjuk lisztel, majd még 5 percig hagyjuk főni.
A végén hozzáadunk két kanál tejfölt. Fogyaszthatunk mellé tükörtojást, kolbászt, fasírtat. Mindegyikkel garantáltan ízletes végeredményt érhetünk el.
Hozzávalók:
- 1 hagyma
- 500 g borsó
- 1 kiskanál pirospaprika
- vegeta
- só
- bors
- 2 evőkanál tejföl
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olaj
Elkészítés:
Vegetás vízben megfőzzük a borsót, leszűrjük, majd felkockázzuk a hagymát, és olajon megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a pirospaprikát és a megfőtt borsót, majd feltöltjük vízzel annyira, hogy a borsót ellepje. Sót, borsot, vegetát adunk hozzá ízlés szerint, megszórjuk lisztel, majd még 5 percig hagyjuk főni.
A végén hozzáadunk két kanál tejfölt. Fogyaszthatunk mellé tükörtojást, kolbászt, fasírtat. Mindegyikkel garantáltan ízletes végeredményt érhetünk el.