Borsó főzelék

3 fő részére

Hozzávalók:


  • 1 hagyma
  • 500 g borsó
  • 1 kiskanál pirospaprika
  • vegeta
  • bors
  • 2 evőkanál tejföl
  • 2 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál olaj


Elkészítés:

 Vegetás vízben megfőzzük a borsót, leszűrjük, majd felkockázzuk a hagymát, és olajon megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a pirospaprikát és a  megfőtt borsót, majd feltöltjük vízzel annyira, hogy a borsót ellepje. Sót, borsot, vegetát adunk hozzá ízlés szerint, megszórjuk lisztel, majd még 5 percig hagyjuk főni.
 A végén hozzáadunk két kanál tejfölt. Fogyaszthatunk mellé tükörtojást, kolbászt, fasírtat.   Mindegyikkel garantáltan ízletes végeredményt érhetünk el.


Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap