Vinetta majonèzesen,vagyis... Padlizsànkrém,ki hogyan ismeri!

Hozzàvalók:
  • 3 drb padlizsàn
  • 1 hagyma
  • 2 tojàs
  • 1 kk mustàr
  • Olaj
  • Só,bors
Elkészitès:
Meg sütjük a padlizsànt,majd le szedjük a héjàt,a közepèt (husos részét)egy szürökanàlba rakjuk hogy le csöpögjön a leve. Amig kihül,elkèszitjük a majonézet.Egy kemény tojàs ,ès egy nyers tojàs sàrgàjàt össze vegyitjük,hozzà adjuk a mustàrt,és szép ovatosan csöpögtetjük az olajat , folyamatosan keverjük,robotgéppel is lehet. Mikor kemèny a majonéz,hozzà adjuk az apróra vàgott hagymàt,a zuzott fokhagymàt,és az össze vàgott padlizsànt.Sózzuk borsozzuk izlès szerint . Nagyon finom,èrdemes el késziteni




Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap