Hozzàvalók:
6 drb vèkony kolbàsz
300 g liszt
200 dl tej
1 kicsi kanàl só
1 kicsi csipetnyi cukor
3 kanàl olaj
1 tasak por élesztő
1 tojàs
Sajt
Ketchup
Elkèszités:
Lisztet összekeverjük a sóval,tejet langyositjuk,bele rakjuk a csipet cukrot meg az élesztőt,majd hozzà adjuk a liszthez . Összegyurjuk ès végül hozzà adjuk az olajat. Fél oràt hagyjuk kelni,utànna ki nyujtjuk,ès tégla alakra fel vàgjuk. Mindenik darabra egy kis ketchupot rakokunk,rà egy kis sajtot meg kolbàszt ès fel csavarjuk. (Kolbàszokat kisebb darabokra vàgtam). Sorba rakom egy tepsibe,tetejèt le kenjük a felvert tojàssal ès egy kis reszelt sajtot szorunk mindenik tetejère,elômelegitett sütőbe 20- 25 perc alatt kész.Nagyon finom,puha még màsnap is. Jó egy vacsoràra vagy uzsira,de reggelire is finom🙂 Jó ètvagyat hozzà,probàljàtok ki🙂