Borsóleves

Hozzàvalók:
1 drb sàrgarépa
1 drb hagyma
1 drb krumpli
1 tojàs
Néhàny kanàl liszt
Só,bors vegeta
200 g borsó vagy egy kisebb doboz konzervborsó
2-3 kanàl tejföl
Petrezselyem

Elkészitès:
Hagymàt,sàrgarépat össze vàgom,megdinsztelem, piros paprikàt szórok rà,majd fel töltöm vizzel,füszerezem izlès szerint,és hozzà adom a felkockàzott krumplit,majd a borsót is hozzà adom( én konzerv borsóval főztem mert  ez volt itthon,krumplit is rakok egyet ,mert jó izet ad az ètelnek,én igy szeretem) .  Mikor minden megkészült,tojàsbol, vizből, lisztöl csipetkét készitek . Nèhany percet fözöm mèg a csipetkével is,a végén tejfölet rakok bele ès zöld petrezselymet. Nagyon finom,bàrhogyan is készitjük. Mindenki masképp szereti,minden hàz màs szokàs,én igy szereten! Jó ètvàgyat hozzà!🙂

Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap