Hozzávalók:
- 4 drb virsli
- 1 hagyma
- 1 kis doboz tejföl
- Só,bors,piros paprika izlés szerint
- Vegeta
- 2 dl viz
- 2 kanál olaj
- Petrezselyem
- 300 g makaróni
Elkészités:
Hagymát apróra vágom,dinsztelem, hozzá adom a karikára vágott virslit(én szalàmit is vágtam bele ) kicsit meg piritom a hagymával,majd hozzá adom a vizet,fedő alatt hagyom kicsitt összerotyogni majd hozzá adom a makarónit,(amit màr meg föztem sós vizben) ,bele rakom a tejfölet,az apróra vágott petrezselymet, össze keverem ,és hagyom 5 percet a fedő alatt készülni utánna tálalom. Lehet sajtot is reszelni a tetejére. Jó vacsoràra,vagy ebédre egy leves utàn.Nagyon finom,laktató,és gyorsan elkészül! Jó etvágyat hozzá!