Húsleves griz galuskàval

Hozzàvalók:
  • 2 csirkecomb
  • 3 drb sàrgarépa
  • 2 drb petrezselyem
  • zeller
  • Só, bors
Elkészités:
A csirkecombot oda rakjuk föni, lehet csirkehàtbol is fözni vagy szàrnyból,majd hozzà adjuk a meg tisztitott zöldsègeket. Mikor kèsz van ,àt szürjük leves szürőn ès galuskàt főzünk bele.
Galuska kèszitèse:
2 tojas felverünk,hozzà adunk ,egyenként 6 kanàl buzadaràt,vigyàzzunk ne legyen kemény az àllaga,jó puha,laza maradjon,hagyuk 5 percet àllni,majd utàna,kanàllal bele szagatjuk a fövö húslèbe. Lassan fözzük,kb. 10 percig,ha nem lessz puha a galuska,hideg vizet öntünk rà cseppenkènt,egyesével mindenik galuska tetejére,majd le födjük és szép lassan fözzük még néhany percet amig puha lessz! Nagyon finom,jó ètvàgyat hozzà!



Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap